online cursussen

nieuw!  Handletteren voor kinderen

Een leuke tekst maken boven je tekening, of je vriend of vriendin een gave kaart sturen met een leuke tekst erop. Hoe leuk is het om zelf die leuke tekst te maken. In deze korte cursus leer je de basis van het handletteren. Speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 a 9 jaar. Het is belangrijk dat je al wel goed kunt schrijven.

 

Een handleiding voor kinderen om de basis van het handletteren te leren. Stap voor stap uitgelegd en geschikt voor kinderen vanaf groep 5

beschikbaar in mijn etsy shop : https://diannewakker.etsy.com/nl/listing/1599718432/handletteren-voor-kinderen-digitale 

Bloemen tekenen voor kinderen

Wat ga je leren in deze cursus?

Hou jij van tekenen? En dan vooral van vrolijke tekeningen met veel bloemetjes? Dan is deze korte cursus iets voor jou. Ik ga je in deze cursus op een makkelijke manier leren hoe je bloemen kunt tekenen. Aan het einde van de cursus kun jij 3 verschillende bloemen tekenen en 3 verschillende blaadjes voor aan de bloemen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Ik heb deze cursus speciaal voor kinderen gemaakt, omdat de interesse voor tekenen meestal al jong begint. De cursus is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. In de cursus doe ik alles eerst voor zodat de kinderen kunnen kijken naar wat ik doe, daarna is er de mogelijkheid om mee te tekenen. Natuurlijk kun je de lessen herhalen om ze zo nog eens goed te bekijken of om weer extra te oefenen.

Waarom heb ik deze cursus gemaakt?

Het idee voor deze cursus kwam doordat mijn dochter van 6 graag net als mij wilde leren tekenen. Ze vroeg elke keer of ik haar dingen wilde voor doen zodat ze het na kon tekenen. Ik heb haar toen in kleine stapjes geleerd hoe ze een aantal leuke bloemen kon tekenen en ze pikte het snel op, nu zie ik overal de bloemetjes terug komen die ze van me geleerd heeft.

De cursus is ook leuk om samen te doen bijv. met een vriendinnetje, je oma of je moeder. Zo kunnen jullie samen het tekenen oefenen. Leuk voor jong en oud!

Dus lijkt het jou leuk om te leren tekenen, begin dan nu met oefenen door samen met mij bloemen te tekenen.

 

Ik wens je alvast veel succes en plezier!

 

Prijs 20,-   

 

Klik op onderstaande link om naar de cursus te gaan.